Sommerhilsen fra Nina

Da er det bare noen timer til jeg tar sommerferie på Stod Frivilligsentral. Denne uken ble avsluttet på samme vis som alle andre uker, fredagskaffe med pensjonistene.
Jeg ser tilbake på et halvår som har vært fantastisk, travel, inspirerende, krevende, engasjerende og FLOTT! Jeg er utrolig takknemlig for at akkurat jeg har akkurat denne jobben som daglig leder på Stod Frivilligsentral, i bygda mi ❤

I den daglige driften er det småbarnstreff, fredagskaffe, utleie, administrasjon og samarbeid med skole, lag og organisasjoner i bygda og andre frivilligsentraler som står i fokus.

Vi har stått i en krevende tid med diskusjoner om skolestruktur med Steinkjer 2025, jeg er ekstremt glad for at jeg har en heilt RÅ styreleder, Aud Ramberg, som styrer skuta. Det tenker jeg hele bygda kan være veldig stolt av! Det har vært krevende, men også veldig lærerikt – og ikke minst gøy å se hvor mye engasjement som finnes ute i bygda. Vi er stolt, vi er Stod!.
Jeg gleder meg til et felles åpent møte 8. august kl. 19.00 hvor vi skal finne fram et felles høringssvar.

Det beste minnet jeg sitter igjen med etter dette halvåret er bygdas vakreste eventyr (etter min mening), Sommersprell i Stod. Det er veldig mye jobb før man kommer i gang med uka, men du verden det er så verdt det når man ser alle deltakerne og frivillige som deltar. Det legges ned over 300 dugnadstimer denne uken, vi har ungdommer i sommerjobb og vi har flotte deltakere som skaper gode opplevelser SAMMEN. Dette er et ekstremt viktig prosjekt når det kommer til fellesskap og samhold. Jeg tror at det ikke var bare meg som ventet på at bildene fra Sommersprellfotograf Emma Andrea Johansen skulle komme ut. Her ble det fanget så mange ekte smil og gode opplevelser. Jeg er skikkelig stolt over hva vi klarer å få til i Stod. ❤

Jeg vil si tusen takk til alle frivillige som stiller på alle slags oppdrag gjennom året, til styret i Frivilligsentralen som er en støtte i hverdagen min, til alle dere som møter opp på arrangementer, og en spesiell takk til alle dere som framsnakker bygda og hverandre.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin sommer.
Hilsen Nina