En flott lørdag i Stod

Vi ønsker å takke for en flott dag i går på skirenn med Bjørnis, det ble fantastisk! 65 barn gikk skirenn med ulike distanser og alle barn fikk gå på rød løper med mottakelse av medalje på pallen. 🏅 Tusen takk til alle som møtte opp, store og små! ❤️

Vi i skigruppa ønsker å takke alle som bidro med dugnadsinnsats slik at det ble et flott arrangement. Takk til tråkkelaget ved Fredrik Nesbak og Roar Skjeflo som stilte tidlig morgen for å lage løype. Takk til alle dere som bakte kake, og til Kine Meldal som sto i kiosken. Takk til Heidi Bjørdal og Sissel Meland som tok i mot påmeldinger og delte ut medaljer, takk til Kjell Rune Hellem som tok turen til Vuku for å hente medaljer. Takk til Jostein Omli som tok på seg jobben som speaker, det gjorde susen. Takk til dere som hjalp til med å rydde opp etterpå.

Så sender økonomiutvalget en stor takk til dere som stilte som festvakter(Marit Bye, Tove Hatling Jystad, Kristin Ystgård Jenssen, Janne Aarseth, Anne Katrine Flaten, Kine Trones Elden, Marianne Sormul og Jon Anders Bratberg) på Afterski slik at andre fikk slå ut håret. Takk til gjengen som rigget klart på fredag! Takk til Silje Mari Hellem som hadde hovedansvar for kvelden med all jobb som kreves i forkant.

Det er så utrolig mange som må takkes for at idrettslaget skal gå rundt, det er mange timer som legges ned – og vi er prisgitt alle som stiller opp både for å hjelpe til, og ikke minst dere som møter opp på arrangement. Vi håper alle har hatt en fin helg ❤️ Så sender vi en veldig stor takk til Brannbamsen Bjørnis som tok turen på skirenn i Stod – det var gøy!

4 kommentarer om “En flott lørdag i Stod”

  1. Uten vår super dame Nina ,hadde dette ikke vært mulig å arrangere. Snakk om engasjement for barn, unge
    og bygda si.

  2. Букмекерская контора 1xBet является одной из самых известных на рынке. https://bet-promokod.ru/ Большой выбор спортивных и киберспортивных событий, десятки открытых линий, самые высокие коэффициенты. Кроме того, БК имеет широкий функционал и немногие дает возможность совершать ставки по уникальным промокодам. Используя их, вы можете получить настоящие деньги, не внося абсолютно никаких средств. Это реально! Узнать актуальный промокод вы можете прямо сейчас, однако использовать его необходимо в соответствии с условиями и инструкциями, которые приведены ниже.

Legg igjen en kommentar