Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sommersprell i Stod

27. juni - 10:00 - 1. juli - 14:00

0,00

Det blir heldigvis Sommersprell i Stod i år også. Sommerens vakreste eventyr skjer i uke 26, mandag til fredag kl. 10-14. Det er hovedsakelig oppmøte på Stod samfunnshus, men annen informasjon kan komme fra de ulike gruppene når det nærmer seg. Sommersprell i Stod er et GRATIS arrangement som er åpent for alle som bor i Stod fra 1. til 10. trinn. Vi håper at så mange som mulig har lyst til å være med. Sommersprell i Stod blir arrangert av Stod frivilligsentral i samarbeid med frivilligheten i bygda vår. Stod sanitetslag er ansvarlig for innkjøp av mat og smøring av matpakker. Det ble første gang arrangert i 2020, og på grunn av den store interessen har vi videreført dette. Påmeldingen åpner 16. mai. Påmeldingsfrist 5. juni.

Rull helt ned så finner du påmelding til de ulike aktivitetene. Barna hører til de klassene de går i nå før sommerferien

Aktiviteter
Underholdning 1.-10. trinn

Underholdning er en kreativ gruppe som har innhold med musikk, dans og teater. Dette er gruppen for deg som syns det er gøy å stå på en scene sammen med andre. Dette passer for alle aldersgrupper. Instruktører er Ingrid-Marie Aassve-Aune og Torun Utgård, dette blir deres tredje år på Sommersprell i Stod og de gleder seg årets utgave.

Baking/matlaging 1.-4.trinn + baking/matlaging 5.-10. trinn
Er du glad i å bake eller lage mat? Da passer denne gruppen utmerket for deg! Eller kanskje du har lyst til å lære litt? Perfekt! Denne gruppen vil lage mat på kjøkken og ute på tur. Disse gruppene blir oppdelt etter alder. Maks 10 deltakere på hver gruppe.

Friluftsliv 1.-3. trinn + 4.-6.trinn + 7.-10. trinn
Opplev friluftsliv i aktivitet. Friluftsliv kan være så mye gøy, bli med på kule opplevelser ute sammen med andre. Friluftsliv blir delt inn i tre grupper etter alder dette året. De vil alle sammen få være med på mye gøy. 1.-3.trinn og 4.-6.trinn skal få lov å være med sjørøverbåten over til Kvam hvor de skal gå i Kvamstrappa. Det vil bli muligheter for klatring i Steinkjerhallen, Ti på topp i Stod, bading, fisking, matlaging på bål etc. Mer informasjon vil komme. 4.-6. trinn skal være med Forr skytterlag på skyting på Bjørdal skytterbane en av dagene.
7.-10. trinn skal ha to netter med overnatting; mandag-0nsdag. Her er det Ståle Berg som har ansvaret for opplegg, sammen med andre voksne og ungdommer. Overnattingen vil skje ved Henningvatnet, og omegn. Det blir skyting på Bjørdal skytterbane med Forr skytterlag en av dagene.

Alle gruppene trenger flytevest.

Håndverksgruppe – prosjekt solsiden 2 og nærområdet 7.-10. trinn
Har du lyst til å prøve deg på sveising, snekring, mekking eller annet håndverk? Da er denne gruppen perfekt for deg. Denne gruppen vil ha base bak fjøset til Morten Binde Bratberg på Binde gård. Denne gruppen kommer til å holde på med prosjekter for å gjøre badeplassen ved Dyen mer attraktiv, samt nærområdet med blant annet skolegården. Maks 10 deltakere.
Ansvarlig: Ole Jørgen Meland

Design og håndverk 1.- 6. trinn
Er du kreativ? Eller har du lyst til å lære med om det? Design og håndverk skal holde på i kunst og håndverk-rommet til skolen og her vil du få mulighet til å lage noe kult! Her vil det blant annet bli sying med symaskin og enkel snekring. Maks 15 deltakere.

Fjøsstell og matlaging 3.-10. trinn
Ny og spennende aktivitet i år! Dette er for dere som har lyst til å arbeide i fjøs. Mandag og tirsdag skal dere være med på gården til Ingvild og Odd Robert Stornes, mens onsdag og torsdag skal dere være på Åsan hos Tove Hatling Jystad og Snorre Jystad. Her vil dere lære om fjøsstell, dyr, arbeid på gården og matlaging ut i fra det som finnes der. Maks 8 deltakere.

Sponsorer i 2022

  • Coop Midt-Norge SA
  • Sparebank1 SMN
  • Fjøssystemer
  • Gjensidigestiftelsen
  • XXL Steinkjer
  • Stod Sanitetslag

Flere kommer, da vil det bli oppdatert

 

Underholdning 1. - 10. trinn

7 deltagere
6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Friluftsliv 1. - 3. trinn

På denne gruppen får barna utfolde seg i naturen.

9 deltagere
11 igjen, 6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Matlaging 1. - 4. trinn

6 deltagere
4 igjen, 6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Friluftsliv 4. - 6. trinn

4 deltagere
16 igjen, 6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Friluftsliv 7. - 10. trinn

9 deltagere
6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Håndverksgruppe – prosjekt solsiden 2 og nærområdet 7.-10. trinn

Håndverksgruppe – prosjekt solsiden 2 og nærområdet 7.-10. trinn

1 deltagere
9 igjen, 6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Design og håndverk 1. - 6. trinn

3 deltagere
7 igjen, 6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Fjøsstell og matlaging 3. trinn - 10. trinn

8 deltagere
For øyeblikket fullbooket.
RSVP lukket

Matlaging 5. - 10. trinn

5 deltagere
5 igjen, 6 dager igjen for å RSVP
RSVP her

Detaljer

Start:
27. juni - 10:00
Slutt:
1. juli - 14:00
Kostnad:
0,00
Kategori for Arrangement:
https://www.facebook.com/sommersprellistod